[GE users] job is waiting forever. how to check it?

yichao.zhang yichao.zhang at gmail.com
Sat Apr 8 08:42:33 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

qstat -j 8:
chao2008:/gridware/sge/bin/glinux# ./qstat -j 8
job_number:                 8
exec_file:                  job_scripts/8
submission_time:            Sat Apr  8 15:17:24 2006
owner:                      root
uid:                        0
group:                      root
gid:                        0
sge_o_home:                 /root
sge_o_log_name:             sgeadmin
sge_o_path:                
/gridware/sge/bin/glinux:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/b
in:/usr/bin/X11:/usr/local/sbin:/usr/local/bin
sge_o_shell:                /bin/bash
sge_o_workdir:              /gridware/sge/bin/glinux
sge_o_host:                 chao2008
account:                    sge
mail_list:                  root at chao2008.oicp.net
notify:                     FALSE
job_name:                   Sleeper
shell_list:                 /bin/sh
script_file:                /gridware/sge/examples/jobs/sleeper.sh
verify_suitable_queues:     2


chao2008:/gridware/sge/bin/glinux# ./qhost
HOSTNAME             ARCH       NPROC  LOAD   MEMTOT   MEMUSE   SWAPTO   SWAPUS
-------------------------------------------------------------------------------
global               -              -     -        -        -        -        -
chao2008             glinux         1  0.40  1011.7M   108.4M   674.6M      0.0


Thanks

On 4/8/06, Rayson Ho <rayrayson at gmail.com> wrote:
> What's the output of:
>
> "qstat -j" and "qhost"
>
> Rayson
>
>
>
> On 4/8/06, yichao. zhang <yichao.zhang at gmail.com> wrote:
> > Hi all
> > I installed sge 5.3 master host and execution host on a single machine.
> > run ./qsub -w e /gridware/sge/examples/jobs/sleeper.sh
> > and got
> > your job 9 ("Sleeper") has been submitted
> >
> > run  ./qstat
> > job-ID  prior name       user         state submit/start at     queue
> >    master  ja-task-ID
> > ---------------------------------------------------------------------------------------------
> >      8     0 Sleeper    root         qw    04/08/2006 15:17:24
> >      9     0 Sleeper    root         qw    04/08/2006 15:29:32
> >
> > and the state is qw forever.
> >
> > What is wrong here? How can I find it?
> >
> > Thanks
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> > For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> >
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list