[GE users] environment variables

Joe Landman landman at scalableinformatics.com
Thu Jun 26 20:28:53 BST 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Ryan Golhar wrote:
> I have a linux box with its own queue defined.  On this box, when user 
> ssh into it, a bunch of environment variables are set by scripts in 
> /etc/profile.d.
> 
> However, when I run a job, none of the environment variables are NOT set.
> 
> I *thought* this was working before as I have scripts set up that used 
> to run fine, but now something has changed causing the scripts to fail 
> because environment variables aren't set.
> 
> Was there a change in behaviour from 6.0 to 6.1 or perhaps something 
> else might be affecting this?

Could you force a

	source /etc/profile

or similar?

> 
> Ryan
> 
> 
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net


-- 
Joseph Landman, Ph.D
Founder and CEO
Scalable Informatics LLC,
email: landman at scalableinformatics.com
web  : http://www.scalableinformatics.com
        http://jackrabbit.scalableinformatics.com
phone: +1 734 786 8423
fax  : +1 866 888 3112
cell : +1 734 612 4615

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list