[GE users] Job remain in qw state

reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Thu Dec 2 09:28:55 GMT 2010


Am 30.11.2010 um 05:17 schrieb adarsh:

> Thanks but I follow your commands but isn't working, new jobs remain in qw state too.
> 
> I modify default shell to /bin/bash in qconf -mq all.q. Also I submit job qsub -S /bin/sh command but jobs remain iq qw state.

Only one of the two measures should be necessary. Or you change the shell_startup_mode to unix_behavior.

What does your script look like? Your /home is shared? The users are the same on all systems by NIS or alike with the same UID?

-- Reuti


> In execution hosts, there is no useful logs except Starting ge6.2u5.
> 
> But in Qmaster Logs says :-
> 
> 11/30/2010 09:26:08|listen|ws37-mah-lin|E|commlib error: got select error (Broken pipe)
> 11/30/2010 09:26:15|listen|ws37-mah-lin|E|commlib error: got read error (closing "ws34-rak-lin/execd/1")
> 
> Don't know what to do.
> 
> Thanks 
> 
> Adarsh
> 
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=300481
> 
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=301285

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list