[GE users] problem with compile GE 6.0 on RedHat 7.2

Francesco Siano fsiano at thphy.uni-duesseldorf.de
Tue Jul 13 10:42:54 BST 2004


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

I get :

[root at micro sge6.0]# ldd $SGE_ROOT/lib/lx24-x86/libXltree.so
         libXm.so.1 => /usr/X11R6/lib/libXm.so.1 (0x4001e000)
         libXpm.so.4 => /usr/X11R6/lib/libXpm.so.4 (0x40121000)
         libXt.so.6 => /usr/X11R6/lib/libXt.so.6 (0x40130000)
         libXext.so.6 => /usr/X11R6/lib/libXext.so.6 (0x4017c000)
         libXmu.so.6 => /usr/X11R6/lib/libXmu.so.6 (0x4018a000)
         libX11.so.6 => /usr/X11R6/lib/libX11.so.6 (0x401a1000)
         libSM.so.6 => /usr/X11R6/lib/libSM.so.6 (0x40297000)
         libICE.so.6 => /usr/X11R6/lib/libICE.so.6 (0x402a0000)
         libXp.so.6 => /usr/X11R6/lib/libXp.so.6 (0x402b7000)
         libc.so.6 => /lib/i686/libc.so.6 (0x402bf000)
         /lib/ld-linux.so.2 => /lib/ld-linux.so.2 (0x80000000)


but

[root at micro sge6.0]# ldd $SGE_ROOT/bin/lx24-x86/qmon
         libXbae.so.4 => /usr/X11R6/lib/libXbae.so.4 (0x4002c000)
         libXltree.so => not  
found                                                       <----- problem  
?
         libdl.so.2 => /lib/libdl.so.2 (0x4006c000)
         libXm.so.1 => /usr/X11R6/lib/libXm.so.1 (0x40070000)
         libXpm.so.4 => /usr/X11R6/lib/libXpm.so.4 (0x40173000)
         libXt.so.6 => /usr/X11R6/lib/libXt.so.6 (0x40183000)
         libXext.so.6 => /usr/X11R6/lib/libXext.so.6 (0x401cf000)
         libXmu.so.6 => /usr/X11R6/lib/libXmu.so.6 (0x401dd000)
         libX11.so.6 => /usr/X11R6/lib/libX11.so.6 (0x401f3000)
         libSM.so.6 => /usr/X11R6/lib/libSM.so.6 (0x402e9000)
         libICE.so.6 => /usr/X11R6/lib/libICE.so.6 (0x402f2000)
         libXp.so.6 => /usr/X11R6/lib/libXp.so.6 (0x4030a000)
         libm.so.6 => /lib/i686/libm.so.6 (0x40312000)
         libpthread.so.0 => /lib/i686/libpthread.so.0 (0x40335000)
         libc.so.6 => /lib/i686/libc.so.6 (0x4034a000)
         /lib/ld-linux.so.2 => /lib/ld-linux.so.2 (0x40000000)


Am I close to the end ? I'm thinking of giving up, start my jobs on each  
node and be happy.
Thanks for help.
-Francesco

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list