[GE users] SGE-6.0: Segmentation Fault: "inst_sge -m -x -auto inst.conf"

Marco Donauer Marco.Donauer at Sun.COM
Thu Jul 15 12:44:05 BST 2004


Hm, now I don't have any other idea.
I will have a look on it and do some tests.
When I have news I can contact you.
Is this ok for you, for the moment?

Thanks for your help!

Regards,
Marco

Erik Soyez wrote:
> Sorry, doesn't work either:
> 
> 'default/common/bootstrap':
> ------------------------------------------------------------------------
> # Version: pre6.0
> #
> admin_user             erik
> default_domain          none
> ignore_fqdn             true
> spooling_method         classic
> spooling_lib            libspoolc
> spooling_params         /usr/local/gridengine/default/common;/usr/local/gridengine/default/spool/qmaster
> binary_path             /usr/local/gridengine/bin
> qmaster_spool_dir       /usr/local/gridengine/default/spool/qmaster
> security_mode           none
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> "inst_sge -m -x -auto inst.conf":
> ------------------------------------------------------------------------
> 	:
> 	:
> + ExecuteAsAdmin chmod 644 /tmp/configuration
> + '[' '' = true ']'
> + '[' erik = default ']'
> + ./utilbin/lx24-x86/adminrun erik chmod 644 /tmp/configuration
> + '[' 0 '!=' 0 ']'
> + return 0
> + ExecuteAsAdmin ./utilbin/lx24-x86/spooldefaults configuration /tmp/configuration
> + '[' '' = true ']'
> + '[' erik = default ']'
> + ./utilbin/lx24-x86/adminrun erik ./utilbin/lx24-x86/spooldefaults configuration /tmp/configuration
> ./inst_sge: line 328: 17781 Segmentation fault      $SGE_UTILBIN/adminrun $ADMINUSER $*
> + '[' 139 '!=' 0 ']'
> + /bin/echo -e
> 
> + Translate 1 'Command failed: %s' './utilbin/lx24-x86/spooldefaults configuration /tmp/configuration'
> + newline=
> + stderr=0
> 	:
> 	:
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> :-)Erik.
> 
> 
> On Thu, 15 Jul 2004, Marco Donauer wrote:
> 
> 
>>Erik,
>>
>>thanks, it looks very good.
>>But the entry ignore_fqdn is empty. There must be true/false
>>Within the autoinst configfile there is also an entry for ignore_fqdn.
>>In the pre release it's something like ignor_fqdn. In the later versions
>>we have renamed it to
>>"hostname_resolving", because it was confusing for the user.
>>This parameter also has to be set. This is a possible reason for the seg
>>fault.
>>Could you try this please?
>>
>>Regards,
>>
>>Marco
> 
> 
> --
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 


-- 

Marco Donauer            Tel: +49 941 3075-211  (x60211)
Software Engineer        Fax: +49 941 3075-222  (x60222)
Sun Microsystems GmbH
Dr.-Leo-Ritter-Str. 7    mailto:marco.donauer at sun.com
D-93049 Regensburg       http://www.sun.com/gridware


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list