[GE users] Problems booting sge

Basabe Echezarraga, Jose Luis joseluis.basabe at itp.es
Wed Jul 21 12:25:10 BST 2004


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

In the last times the SGE installation runs OK.  (version 5.3)
But today when I restart the daemons, the qmaster doesn?t work.
 
bash-2.03# ps -ef | grep sge
    root  1470     1  0 13:01:52 ?        0:00
/aplic_nfs/sge53/bin/solaris64/sge_commd
    root  1473     1  0 13:01:58 ?        0:00
/aplic_nfs/sge53/bin/solaris64/sge_schedd
bash-2.03#

The message is the following one.
 

bash-2.03# /etc/rc2.d/S95rcsge stop
   Shutting down Grid Engine scheduler
   Shutting down Grid Engine qmaster
/aplic_nfs/sge53/default/spool/ztv121/active_jobs: No such file or directory
   Shutting down Grid Engine communication daemon
error: CANNOT CONNECT
bash-2.03# /etc/rc2.d/S95rcsge start
   starting sge_qmaster
starting program: /aplic_nfs/sge53/bin/solaris64/sge_commd
using service "sge_commd"
bound to port 536
found no local configuration for qmaster host "ztv121"
Reading in complexes:
        Complex "host".
        Complex "queue".
error: may be commd is locked:
error: can't resolve hostname "UNKNOW"
error: can't resolve hostname "UNKNOW"
critical error: setup failed
   starting sge_schedd
error: getting configuration: unable to contact qmaster via "" commd -
qmaster not enrolled at commd
error: can't get configuration from qmaster -- backgrounding
bash-2.03#


Who can help me?
 
Thanks
 
 

 
 




More information about the gridengine-users mailing list