[GE users] Problems booting sge

Basabe Echezarraga, Jose Luis joseluis.basabe at itp.es
Wed Jul 21 13:59:53 BST 2004


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Thanks for your fast answer. 
Which one are the more probable configuration files? 

Jose Luis

-----Mensaje original-----
De: Ron Chen [mailto:ron_chen_123 at yahoo.com] 
Enviado el: miércoles, 21 de julio de 2004 14:48
Para: users at gridengine.sunsource.net
Asunto: Re: [GE users] Problems booting sge

Did the NFS server or the qmaster node crash? Looks like the configuation
files got corrupted.

If you have them in backup, you can see if they are different than the
current versions.

 -Ron


--- "Basabe Echezarraga, Jose Luis"
<joseluis.basabe at itp.es> wrote:
> In the last times the SGE installation runs OK. 
> (version 5.3)
> But today when I restart the daemons, the qmaster doesn?t work.
>  
> bash-2.03# ps -ef | grep sge
>     root  1470     1  0 13:01:52 ?        0:00
> /aplic_nfs/sge53/bin/solaris64/sge_commd
>     root  1473     1  0 13:01:58 ?        0:00
> /aplic_nfs/sge53/bin/solaris64/sge_schedd
> bash-2.03#
> 
> The message is the following one.
>  
> 
> bash-2.03# /etc/rc2.d/S95rcsge stop
>    Shutting down Grid Engine scheduler
>    Shutting down Grid Engine qmaster
> /aplic_nfs/sge53/default/spool/ztv121/active_jobs:
> No such file or directory
>    Shutting down Grid Engine communication daemon
> error: CANNOT CONNECT
> bash-2.03# /etc/rc2.d/S95rcsge start
>    starting sge_qmaster
> starting program:
> /aplic_nfs/sge53/bin/solaris64/sge_commd
> using service "sge_commd"
> bound to port 536
> found no local configuration for qmaster host "ztv121"
> Reading in complexes:
>         Complex "host".
>         Complex "queue".
> error: may be commd is locked:
> error: can't resolve hostname "UNKNOW"
> error: can't resolve hostname "UNKNOW"
> critical error: setup failed
>    starting sge_schedd
> error: getting configuration: unable to contact qmaster via "" commd - 
> qmaster not enrolled at commd
> error: can't get configuration from qmaster -- backgrounding 
> bash-2.03#
> 
> 
> Who can help me?
>  
> Thanks
>  
>  
> 
>  
>  
> 
> 



		
__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail Address AutoComplete - You start. We finish.
http://promotions.yahoo.com/new_mail 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list