[GE users] qdel not deleting all mpi slave tasks

Lengyel, Florian FLengyel at gc.cuny.edu
Thu Jun 10 01:25:19 BST 2004


Pardon my ignorance: what is tight integration? The answer is probably no.
What I did was modify the sample pe for mpi so that it would find mpirun;
there were no other changes, as I recall.

-----Original Message-----
From: raysonho at eseenet.com [mailto:raysonho at eseenet.com] 
Sent: Wednesday, June 09, 2004 6:15 PM
To: users at gridengine.sunsource.net
Subject: Re: [GE users] qdel not deleting all mpi slave tasks

Did you setup the tight MPI integration??

Rayson


>I have a user who is running MPI with the mpich parallel environment
running
>in SGE 5.3p4 (modified every so slightly from the sample configuration in
>$SGE_ROOT/mpi for use with RH Linux 7.3). Apparently, qdel $JOB_ID
doesn't
>delete all the slave tasks! Has anyone else encountered this trouble?
>
---------------------------------------------------------
Get your FREE E-mail account at http://www.eseenet.com !

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list