[GE users] Prompt on interactive application missing when started with qrsh

Ron Chen ron_chen_123 at yahoo.com
Mon Jun 14 03:42:00 BST 2004


Can you reproduce it with the SSH integration?

http://gridengine.sunsource.net/project/gridengine/howto/qrsh_ssh.html

 -Ron

--- "Seeling, Ulrich" <Ulrich.Seeling at hno.atmel.com>
wrote:
> Hi folks,
> 
> the subject says it all:
> 
> - When starting a special application directly on
> the command line, e.g.
> dc_shell -tcl_mode
> the application (textual, no gui) shows up a prompt
> for the commands to
> enter.
> 
> - When starting the same application in the grid
> (5.3p5) on linux
> qrsh -V -cwd dc_shell -tcl_mode
> the prompt is missing (looks like all output is
> missing) and after typing
> several RETURNs and "quit" you see all the buffered
> outputs of the prompts
> (without newlines). There is no difference with
> using the -noshell option.
> 
> Where does this different behaviour come from ?
> How can that be corrected ?
> 
> Any hints/help is appreciated.
> 
> Thanks
> 
> Ulrich
> 
> 
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail:
> users-help at gridengine.sunsource.net
> 



	
		
__________________________________
Do you Yahoo!?
Friends.  Fun.  Try the all-new Yahoo! Messenger.
http://messenger.yahoo.com/ 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list