[GE users] SGE6 bug with calendars?

Andy Schwierskott andy.schwierskott at sun.com
Fri Jun 25 15:20:26 BST 2004


Jeff,

there are no changes in the 6.0 calendars. Strange, because there is a
testsuite test for calendars AFAIK.....

Can you cross check the time on your qmaster machine? If this is ok could
you please file a bug?

Thanks,
Andy

> It appears that calendars are not working in sge6, or at least not working like they did in version 5.3.
>
> For example;
>
> I have a calendar 'workday_block'
> $ qconf -scal workday_block
> calendar_name    workday_block
> year             NONE
> week             mon-fri=6-18=off
>
> And have it applied to a queue;
>
> $ qconf -sq all.q at myhost | grep calendar
> calendar              workday_block
>
> And try to run a job on 'myhost';
>
> $  date
> Fri Jun 25 07:11:21 PDT 2004
>
> (It's after 6am, so it shouldn't run)
>
> $ qsub -cwd -q all.q at myhost sleep.sh
> Your job 1829 ("sleep.sh") has been submitted.
>
>
> And a few seconds later;
>
> $ qstat -r
> job-ID  prior   name       user         state submit/start at     queue                          slots ja-task-ID
> -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>    1829 0.51117 sleep.sh   jeffb        r     06/25/2004 07:11:41 all.q at myhost                         1
>        Full jobname:     sleep.sh
>        Master queue:     all.q at myhost
>        Hard Resources:   h_rt=14400 (0.000000)
>        Soft Resources:
>        Hard requested queues: all.q at myhost
>
> In version 5, this works just fine.  Anyone know of a difference in this area for v6, or is it a bug?
>
> Regards,
> 	-Jeff

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list