[GE users] error starting execd

Ron Chen ron_chen_123 at yahoo.com
Tue May 18 01:32:28 BST 2004


Also check whether they are using the same port
number.

 -Ron

--- Jason Crane <Jason.Crane at mrsc.ucsf.edu> wrote:
> Hi,
> 
> I'm running 5.3p5 with a RH master and a combination
> of Solaris and RH 
> exec nodes.  The qmaster and execd installations run
> just fine on the RH 
> master node.  The execd install also works as
> expected on all Solaris 
> hosts, but fails on all RH hosts:
> 
> 
> Grid Engine execution daemon startup
> ------------------------------------
> 
> Starting execution daemon daemon. Please wait ...
>    starting sge_execd
> starting program: /netopt/sge/bin/glinux/sge_commd
> using service "sge_commd"
> bound to port 536
> using service "sge_commd"
> bound to port 536
> error: getting configuration: unable to contact
> qmaster via "node1" 
> commd using port 536 (service "sge_commd")
> error: can't get configuration from qmaster --
> backgrounding
> 
> - All RH /etc/hosts look like:
> 127.0.0.1      localhost.localdomain localhost
> xx.xx.xx.xx    nodex    nodex.dom.org
> yy.yy.yy.y     hostx    hostx.dom.org   loghost
> 
> - gethostbyname & gethostname seem to resolve
> correctly.
> 
> Any ideas would be much appreciated.
> 
> Thanks,
> Jason
> 
> 
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail:
> users-help at gridengine.sunsource.net
> 



	
		
__________________________________
Do you Yahoo!?
SBC Yahoo! - Internet access at a great low price.
http://promo.yahoo.com/sbc/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list