[GE users] Problems by submitting jobs to solaris

Ron Chen ron_chen_123 at yahoo.com
Wed May 19 11:41:17 BST 2004


Better check your log files in
$SGE_ROOT/default/spool/

- qmaster/messages
- <host>/messages

 -Ron

--- Francisco-Jose Bernab?-Pellicer <fjbp2 at yahoo.com>
wrote:
> Hi everybody,
> 
> finally I could install SGE5.3 in a cluster with
> debian and solaris. There are 4 computers. The
> master
> has debian,  2 of the exec host have debian, and the
> other exec has solaris.
> 
> There is no problem when jobs are submitted to exec
> hosts with debian, but when they are submitted to
> the
> exec host with solaris, these are send back to the
> pending job list with a status value = Ewq.
> 
> By the way, the master host works as exec host as
> well.
> 
> Have you ever had a similiar problem. What should I
> do?
> 
> Cheers,
> 
> 
> 
> =====
>
____________________________________________________________________
> Francisco Jos? Bernab? Pellicer
> 
> Home Address: Plaza de la Universidad N?2 4-J
>                        30001 Murcia Spain
>                        Phone: +34 968 24 00 77
>                        Mobile: +34 616 20 22 07
>                        Office : +34 968 36 39 95
> 
> 
> 	
> 		
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> SBC Yahoo! - Internet access at a great low price.
> http://promo.yahoo.com/sbc/
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail:
> users-help at gridengine.sunsource.net
> 



	
		
__________________________________
Do you Yahoo!?
SBC Yahoo! - Internet access at a great low price.
http://promo.yahoo.com/sbc/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list