[GE users] Submitting Jobs

Ron Chen ron_chen_123 at yahoo.com
Wed Nov 10 03:13:21 GMT 2004


Looks like you don't have queues available?!

Did you run the install script on each execution host
to setup the execd? And if you did, are the execds
running?

 -Ron

P.S. are you using SGE 5.3 or 6.0?


--- Evan Klinger <eklinger at uci.edu> wrote:
> > Also, can you do "qstat -f"??
> > 
>
############################################################################
>   - PENDING JOBS - PENDING JOBS - PENDING JOBS -
> PENDING JOBS - PENDING JOBS
>
############################################################################
>        1 0.56000 simple.sh  root         qw   
> 11/09/2004 13:48:14     1
>        2 0.56000 simple.sh  eklinger     qw   
> 11/09/2004 13:49:07     1
>        3 0.56000 simple.sh  root         qw   
> 11/09/2004 13:56:17     1
>        4 0.56000 simple.sh  root         qw   
> 11/09/2004 13:56:36     1
>        5 0.56000 simple.sh  root         qw   
> 11/09/2004 13:57:46     1
>        6 0.56000 simple.sh  root         qw   
> 11/09/2004 14:56:07     1
>        7 0.56000 simple.sh  root         qw   
> 11/09/2004 15:04:25     1
> 
> Evan
> 
> 


		
__________________________________ 
Do you Yahoo!? 
Check out the new Yahoo! Front Page. 
www.yahoo.com 
 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list