[GE users] Antwort: Re: [GE users] Antwort: Re: [GE users] SGE6.0 on IBM

huu-nghia.hoang at mahle.com huu-nghia.hoang at mahle.com
Fri Oct 29 16:37:46 BST 2004


hello,

with qconf -mconf  the load sensor was started  :

load_sensor
/werk/sw/SGE/sge6.0/util/resources/loadsensors/ibm-loadsensor

but i receive still the same error:

  queue instance "all.q at asrvst05" dropped because it is temp. not available
     All queue dropped because of overload or full


hoang




MAHLE International GmbH,  FIEC,  Huu-Nghia Hoang, Pragstr. 26 - 46, 70376
Stuttgart
Phone: +49 711 501-3617, Fax: +49 711 501-3626, Email:
huu-nghia.hoang at mahle.com, Internet: http://www.mahle.com



Von:   Reuti <reuti at staff.uni-marburg.de> am 29.10.2004 12:45 OEZ

Bitte antworten an users at gridengine.sunsource.net

An:    users at gridengine.sunsource.net
Kopie:

Thema: Re: [GE users] Antwort: Re: [GE users] SGE6.0 on IBM


> how to start the load sensor ?

Did you attach it to SGE with qconf -mconf (field load_sensor) or to an
individual exec host? Then it should be started, and you can see any error
in
the messages files of SGE. - Reuti



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net












---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list