[GE users] trouble selecting specific instance queue

Terry Lalonde tlalonde at potentiasemi.com
Mon Sep 27 19:01:44 BST 2004


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Below are the associated accounting records:

interestingly there is a list of queues:  "servers.q,desktops.q,servers.q at janet"

we do have the line -q servers.q,desktops.q in our
sge_request file.  But should the command line -q
argument not override the sge_request values? It appears
to be supplimenting it.

BTW:  I see the same behaviour using qsub.

servers.q:janet:users:tlalonde:echo $QUEUE ; hostname:1140:sge:0:1096298461:1096298425:1096298426:0:0:1:0:0:0.000000:0:0:0:0:12235:16074:0:0.000000:0:0:0:0:0:0:NONE:defaultdepartment:NONE:1:0:0.000000:0.000000:0.000000:-q servers.q,desktops.q,servers.q -I y:0.000000:NONE:0.000000

servers.q:janet:users:tlalonde:echo $QUEUE ; hostname:1141:sge:0:1096298474:1096298438:1096298438:0:0:0:0:0:0.000000:0:0:0:0:12215:16024:0:0.000000:0:0:0:0:0:0:NONE:defaultdepartment:NONE:1:0:0.000000:0.000000:0.000000:-q servers.q,desktops.q,servers.q at janet -I y:0.000000:NONE:0.000000

servers.q:janet:users:tlalonde:echo $QUEUE ; hostname:1142:sge:0:1096298483:1096298447:1096298448:0:0:1:0:0:0.000000:0:0:0:0:12147:15798:0:0.000000:0:0:0:0:0:0:NONE:defaultdepartment:NONE:1:0:0.000000:0.000000:0.000000:-q servers.q,desktops.q,servers.q at ren -I y:0.000000:NONE:0.000000

-----Original Message-----
From: Andy Schwierskott [mailto:andy.schwierskott at sun.com] 
Sent: Monday, September 27, 2004 12:31 PM
To: users at gridengine.sunsource.net
Subject: Re: [GE users] trouble selecting specific instance queue


Hi,

that's interesting feedback - issue #1234 says that submit to a queue domain
(=hostgroup) does not work.

Looks like you discoverd a new bug - could you please verify the result with
the corresponding line in your "accounting" file?

Does it happen for non-qrsh jobs as well?

Andy

>  Using SGE 6.0u1:
>
>  I cannot seem to select a specific instance queue, when
> Also when I echo $QUEUE I get the cluster queue.  I should
> be able to select a specific instance queue right?
>
> session log:
>
>> qrsh -q servers.q 'echo $QUEUE ; hostname'
> servers.q
> janet
>
>> qrsh -q servers.q at janet 'echo $QUEUE ; hostname'
> servers.q
> janet
>
>> qrsh -q servers.q at ren 'echo $QUEUE ; hostname'
> servers.q
> janet

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list