[GE users] -v VAR not working in 6U1

Daniel Templeton Dan.Templeton at Sun.COM
Thu Sep 30 16:04:48 BST 2004


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

I have taken over issue 1255.  The patch looks good.  I will write a 
test suite test for it and check in the change.

Daniel

Andy Schwierskott wrote:

> Hi,
> 
> I vaguely remember this problem has been reported recently. I think the
> source of the problem was the "-v VAR" is not interpreted correctly by 
> qsub,
> while "-v VAR=value" works.
> 
> I think a user even posted the fix.
> 
> About the assumption with the PATH variable you are right. PATH is a bad
> candidate to be exported usually since the dot-file usually set and 
> override
> PATH.
> 
> Andy
> 
> 
>> On Thu, 30 Sep 2004, Göran Uddeborg wrote:
>>
>>> Is it only us who have problems with not "-v VAR" working at all in
>>> 6U1?  That is, export a variable using the value from the
>>> environment.  For example, running any of the examples from the man
>>> page of qmake, where you are told to say "-v PATH".
>>
>>
>> We see the same thing.
>> I think it is the same issue as the environment being inherited from
>> sge_execd (maybe).
> 
> 
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list