[GE users] SGE6 does not backfill

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Mon Apr 11 11:16:16 BST 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Quoting Juha Jäykkä <juhaj at iki.fi>:

> > > update all binaries. u3 will not work together with u4. The database
> > > did not change.
> 
> Reading README.BUILD, do I understand this correctly: I need to update NOT
> ONLY the submit-host's SGE, but all exec hosts as well? This is a bit
> problematic, since Rocks tends to reinstall them from scratch every once
> in a while... Of course, that means I can safely test it on the nodes, but
> a long term solution means packaging a Rocks roll and that will take a
> while...

Question: in Rocks the $SGE_ROOT isn't shared? Otherwise you could just change 
some nodes to mount the new/alternative $SGE_ROOT. Why is Rocks reinstalling 
the nodes - just when it's in the mood to do so?!? - Reuti

> 
> I'll suspend all our queues, but it'll take a couple of days for them to
> drain. I'll install and test everything at that time.
> 
> -- 
>                  -----------------------------------------------
>                 | Juha Jäykkä, juolja at utu.fi			|
> 		| Laboratory of Theoretical Physics		|
> 		| Department of Physics, University of Turku	|
>                 | home: http://www.utu.fi/~juolja/              |
>                  -----------------------------------------------
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list