[GE users] This is not a qmaster host!

JONATHAN SELANDER S026655 at utb.hb.se
Thu Apr 28 16:57:08 BST 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

I did edit the act_qmaster file and put the new hostname in there.

-----Original Message-----
From: Reuti <reuti at staff.uni-marburg.de>
To: users at gridengine.sunsource.net
Date: Thu, 28 Apr 2005 17:54:09 +0200
Subject: Re: [GE users] This is not a qmaster host!

The act_qmaster is in $SGE_ROOT/default/common/ - Reuti

JONATHAN SELANDER wrote:
> Hello,
> 
> I had GE set up properly with a set of domains and hosts.  However, today i received information that the hostnames i had chosen for the master and nodes were inappropriate, so i needed to change them all. I first edited act_qmaster and /etc/hosts to the new qmaster hostname, but when i run the sgemaster init script, i get this error:
> 
> sge_qmaster didn't start!
> This is not a qmaster host!
> Please, check your act_qmaster file!
> 
> Which other file do i need to edit to make this work?
> 
> /Jonathan
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list