[GE users] This is not a qmaster host!

JONATHAN SELANDER S026655 at utb.hb.se
Thu Apr 28 17:16:57 BST 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

I didn't until now, but it didn't make me any smarter, nor did it make SGE work. :-(

-----Original Message-----
From: "Rayson Ho" <raysonho at eseenet.com>
To: users at gridengine.sunsource.net
Date: Thu, 28 Apr 2005 09:07:53 PST
Subject: Re: [GE users] This is not a qmaster host!

Did you follow this HOWTO??

http://gridengine.sunsource.net/howto/sge_migrate.html

Rayson

>I had GE set up properly with a set of domains and hosts.  However, today
i received information that the hostnames i had chosen for the master and
nodes were inappropriate, so i needed to change them all. I first edited
act_qmaster and /etc/hosts to the new qmaster hostname, but when i run the
sgemaster init script, i get this error:
>
>sge_qmaster didn't start!
>This is not a qmaster host!
>Please, check your act_qmaster file!
>
>Which other file do i need to edit to make this work?
>
>/Jonathan
---------------------------------------------------------
Get your FREE E-mail account at http://www.eseenet.com !

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list