[GE users] This is not a qmaster host!

JONATHAN SELANDER S026655 at utb.hb.se
Thu Apr 28 17:38:14 BST 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Ok, i had put an incorrect host at the beginning of the hosts line, which gethostname read first. Sorry for spamming the last couple of mails here. It all works now, after i edited /etc/hosts again.

/Jonathan

-----Original Message-----
From: "Rayson Ho" <raysonho at eseenet.com>
To: users at gridengine.sunsource.net
Date: Thu, 28 Apr 2005 09:22:00 PST
Subject: Re: Re: [GE users] This is not a qmaster host!

What version are you using??

And what does $SGE_ROOT/utilbin/<arch>/gethostname return on the 'new'
master host??

Rayson

>I didn't until now, but it didn't make me any smarter, nor did it
> make SGE work. :-(
>
---------------------------------------------------------
Get your FREE E-mail account at http://www.eseenet.com !

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list