[GE users] Why qmon pending jobs WHY? Browser sometimes is empty

Andre Alefeld Andre.Alefeld at Sun.COM
Fri Apr 29 12:14:02 BST 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi,

is Job Scheduling info set to True in the Scheduler Configuration ?

Andre

Marconnet, James E Mr /Computer Sciences Corporation wrote:

> Using qmon,
>     job control tab,
>         pending jobs tab,
>             click on a specific jobid,
>                 click on WHY? Button
>
> I usually get a browser window with a long list/explanation of the 
> various que instances and why this job was not assigned to run on each 
> one of them. And sometimes a general explanation at the bottom why it 
> is still waiting.
>
> But sometimes the browser box is just empty. Lately it's empty even 
> though everything else about 6.0u3 seems to be working just fine (some 
> jobs waiting, some jobs running, jobs completing ok and waiting jobs 
> then running....).
>
> Is this behavior switchable (detailed Why? or empty Why?), or is there 
> some everyday circumstance in which the Why? browser is sometimes 
> empty, and at other times it's explanatory again.
>
> Thanks!
> Jim Marconnet
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list