[GE users] SunGrid Engine & BLAST

Hrishikesh Deshmukh hdeshmuk at gmail.com
Tue Feb 1 15:29:21 GMT 2005


Ron,
I did put blast user on each machine but test1 is missing,but NFS
mount may have a problem, let me check.

Thanks,
Hrishi


On Tue, 1 Feb 2005 05:26:38 -0800 (PST), Ron Chen
<ron_chen_123 at yahoo.com> wrote:
> --- Hrishikesh Deshmukh <hdeshmuk at gmail.com> wrote:
> > blast$ more blast.csh.e12
> > [NULL_Caption] FATAL ERROR: blast: Unable to open input file
> > /Users/blast/Library/BLAST/queries//test1
> 
> Most likely, "/Users/blast/Library/BLAST/queries//test1" is not installed on the machine that SGE
> sent the job to.
> 
> SO you either put the blast files in an NFS directory, or install blast on each machine.
> 
> > ~ blast$ more blast.csh.o12
> > Warning: no access to tty (Bad file descriptor).
> > Thus no job control in this shell.
> >  blastn 2.2.10
> 
> This is just a warning message -- in the login scripts, you have commands (e.g. stty) that try to
> access the tty.
> 
>  -Ron
> 
> 
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Mail - Helps protect you from nasty viruses.
> http://promotions.yahoo.com/new_mail
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list