[GE users] unable to contact qmaster using port 536

christian reissmann Christian.Reissmann at Sun.COM
Mon Jan 3 08:29:15 GMT 2005


Hi,

are there any messages in the qmaster messages file?

When using the qping command you can set the environment
SGE_COMMLIB_DEBUG to a value from 1 up to 4 for debug
information.

Which version do you use? Is bug

http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=1098

the problem?

Best regards,

Christian


Rayson Ho wrote:
> how about using the hostname instead of the IP address, like:
> 
> 
>>telnet master 536
> 
> 
> Rayson
> 
> 
> 
> 
>>I've tested it with 'telnet' like you said.
>>I got something like:
>>
>> % telnet 192.9.200.1 536
>>    Trying 192.9.200.1...
>>     Connected to 192.9.200.1.
>>     Escape character is '^]'
>>
>>It seems the port is OK for communication.
>>What's the next step I should check?
>>
>>Thanks,
>>
> 
> ---------------------------------------------------------
> Get your FREE E-mail account at http://www.eseenet.com !
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 


-- 
Christian Reissmann    Tel: +49 (0)941 3075 112  mailto:crei at sun.com
Software Engineer      Fax: +49 (0)941 3075 222
http://www.sun.com/gridengine
Sun Microsystems GmbH, Dr.-Leo-Ritter-Str. 7,
D-93049 Regensburg,    Tel: +49 (0)941 3075 0


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list