[GE users] 6.0u1 autoinstallation problem

Marco Donauer Marco.Donauer at Sun.COM
Tue Jan 11 12:54:59 GMT 2005


Frans,

hm sounds strange.
Is it possible that you have a typo in your auto_inst.cf?
Could you send me your config file?

Regards,
Marco

Frans.Raulo at nokia.com wrote:
> Hello!
> 
> I have trouble installing 6.0u1 execution hosts using the '-auto' option. We have a cell called 'test' and SGE_ROOT is /misc/sge/6beta/. It seems that, although CELL_NAME is set in auto_inst.cf, the cell name is missing.
> 
> Command used: ./inst_sge -x -auto /misc/sge/6beta/util/install_modules/auto_inst.cf
> 
> Contents of the /tmp/install.<pid>:
> 
> Reading configuration from file /misc/sge/6beta/util/install_modules/auto_inst.cf
> remote installation on host hexxx04
> remote installation on host soxxx03
> /bin/sh: /misc/sge/6beta//common/settings.sh: No such file or directory
> /bin/sh: /misc/sge/6beta//common/settings.sh: not found
> 
> Everything works fine when installed manually, but installing ca. 60 hosts one by one is not on the top of my wish list.
> 
> Frans Raulo
> Systems Specialist
> Engineering Tools & Platforms
> TP Product Creation Processes & Services
> Helsinki / Ruoholahti
> mailto:frans.raulo at nokia.com 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 

-- 

Marco Donauer            Tel: +49 941 3075-211  (x60211)
Software Engineer        Fax: +49 941 3075-222  (x60222)
Sun Microsystems GmbH
Dr.-Leo-Ritter-Str. 7    mailto:marco.donauer at sun.com
D-93049 Regensburg       http://www.sun.com/gridware


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list