[GE users] SunGrid Engine & BLAST

Hrishikesh Deshmukh hdeshmuk at gmail.com
Fri Jan 14 16:24:33 GMT 2005


telnet emac21.binf.gmu.edu 28
Trying 129.174.206.93...
Connected to emac21.binf.gmu.edu.
Escape character is '^]'.
Looks like port problem has been taken care of, let me  try installing
execution host.
Still the sam error:
Grid Engine execution daemon startup
------------------------------------

Starting execution daemon daemon. Please wait ...
   starting sge_execd
critical error: can't enroll to commd: RESOLVING PROBLEM

Port is set, then what is that i am doing wrong!!!

Thanks,
Hrishi



On Fri, 14 Jan 2005 08:13:14 PST, Rayson Ho <raysonho at eseenet.com> wrote:
> For SGE 5.3, you don't need to setup port numbers for qmaster and execd, as
> the commd will handle the port allocations correctly.
> 
> And since the commd is listening to port 28, can you go to your exec host
> and try again:
> 
> % telnet <your qmaster host> 28
> 
> Rayson
> 
> 
> >Here is what i get, now looking at the output it means that
> >535,536,537 are not in use and i can use for sge_commd,qmaster and
> >execd!!! Am i right in inferring this.
> ---------------------------------------------------------
> Get your FREE E-mail account at http://www.eseenet.com !
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list