[GE users] mixed architecture cluster

Rayson Ho raysonho at eseenet.com
Mon Jan 17 18:56:06 GMT 2005


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

What does you script look like?? And how did you specify the arch in the
script??

Rayson

>I have tried using -l arch=xxx in my script file but this seems to 
>be being ignored.  Does anyone have any simple ways to get around this.
>
>I am using SGE 5.3 on a Rocks cluster
>
>Thanks in advance
>Martyn
>
>
>----------------------------------------------
>Dr. Martyn D. Wheeler
>Department of Chemistry
>University of Leicester
>University Road
>Leicester, LE1 7RH, UK.
>Tel (office): +44 (0)116 252 3985
>Tel (lab):    +44 (0)116 252 2115
>Fax:          +44 (0)116 252 3789
>Email:        martyn.wheeler at le.ac.uk
>http://www.le.ac.uk/chemistry/staff/mdw10.html
> 
>> 
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>
---------------------------------------------------------
Get your FREE E-mail account at http://www.eseenet.com !

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list