[GE users] execd doesn't know this job (disappering jobs, 't' problem)

Christian Bolliger christian.bolliger at id.unizh.ch
Fri Jan 21 21:03:13 GMT 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

local for performance reason.

Rayson Ho wrote:

>Is the execd spool directory on the local disk or on NFS??
>
>/opt/gridengine/matterhorn/spool/node0017a/active_jobs/42874.1/pe_hostfile
>startmpi.sh: can't read
>
>Rayson
>
>  
>
>>Hello
>>Sorry for bringing up a problem again. Using SGE 6.0u3, I previously 
>>thought that the problem was linked to the filehandle problem in 6.0u2.
>>    
>>
>---------------------------------------------------------
>Get your FREE E-mail account at http://www.eseenet.com !
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>  
>

-- 
=============================================================================
Christian Bolliger                 
IT Services                      | http://www.id.unizh.ch/
Central Systems / HPC   	 | http://www.matterhorn.unizh.ch/
University of  Zuerich           | E-Mail: christian.bolliger at id.unizh.ch
Winterthurerstr. 190             | Tel: +41 (0)1 63 56775
CH-8057 Zuerich; Switzerland     | Fax: +41 (0)1 63 54505
Mime/S CA:                https://www.ca.unizh.ch/client/




More information about the gridengine-users mailing list