[GE users] Segmentation Fault

Fred L Youhanaie fly at anydata.co.uk
Tue Mar 1 23:30:22 GMT 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]


I can reproduce this, if my gid does not have a corresponding entry in 
the groups file (probably same for nis etc.) then qhost will segfault!

Joyce, make sure that your group id is present in the /etc/group and/or 
your nis tables.

Cheers
f.



Rayson Ho wrote:
> Since it dies in sge_gid2group(), what is the output of "id" on that
> machine??
> 
> Rayson
> 
> 
> 
>>I did the following and get the output as below:
>>1.  I did ". $SGE_ROOT/util/dl.sh .
>>2. then I did;
>>
>>>dl 10
>>>qhost  then last few lines of the output display as following:
>>
>>  226  21915 1 <-- sge_malloc() ../libs/uti/sge_stdlib.c 83 }
>>  227  21915 1 --> sge_uid2user() {
>>  228  21915 1 <-- sge_uid2user() ../libs/uti/sge_uidgid.c 488 }
>>  229  21915 1 --> sge_gid2group() {
>>  230  21915 1 --> sge_malloc() {
>>  231  21915 1 <-- sge_malloc() ../libs/uti/sge_stdlib.c 83 }
>>Segmentation Fault
>>
>>>dl 0
>>
>>Joyce
> 
> ---------------------------------------------------------
> Get your FREE E-mail account at http://www.eseenet.com !
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list