[GE users] StartPVM can't start slave pvmds

Sili Huang shuang at unb.ca
Fri Mar 18 17:56:53 GMT 2005


Hi,

I am experiencing problems in getting PVM 3.4 integeraded with Sun
Grid Engine 6.0. Does anyone met this problem and solved it before?

StartPVM reports errors when bringing up the slave pvmds:
startpvm: Couldn't get all of the 2 requested hosts
startpvm.sh: startup failed - invoking cleanup script.

When I am trying to run StartPVM manualy for testing, it reports that:
[root at v60-n05 root]/remote/general/sge/pvm/bin/lx24-x86/start_pvm -h 2 /usr/share/pvm3/lib/pvmd /remote/temp_pe_hostfile
/tmp/pvmtmp023986.0
start_pvm: enrolled to local pvmd
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
start_pvm: got 1 of 2 hosts
start_pvm: 262144 v60-n05 LINUX 1000
startpvm: Couldn't get all of the 2 requested hosts

Note that there was not orphaned pvmd and /tmp/pvmd.* files in the two
nodes.

Thanks.

Best regards,

Wesley Huang





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list