[GE users] "Warning: no access to tty; thus no job control in this shell..."

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Wed May 4 20:23:29 BST 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Aha, it's already coming from the csh. Which shell and shell_start_mode did you 
set up in your queue configuration. Using the bash you won't get it. - Reuti

Quoting Tim Harsch <harsch1 at llnl.gov>:

> Thanks Reuti,
>     No, I just launch a test job from a fresh installation from the 60u3 
> binaries.  Job looks like this...
> 
> qsub <<EOF
> ? echo ksdhskdh
> ? EOF
> 
> I'll read more archives and see if I can get some hints...
> 
> ----- Original Message ----- 
> From: "Reuti" <reuti at staff.uni-marburg.de>
> To: <users at gridengine.sunsource.net>
> Sent: Wednesday, May 04, 2005 1:22 AM
> Subject: Re: [GE users] "Warning: no access to tty; thus no job control in 
> this shell..."
> 
> 
> > Hi,
> >
> > I remember this error message being already on the list from a program 
> > called vcs. Are you using this one?
> >
> > http://gridengine.sunsource.net/servlets/ReadMsg?list=users&msgId=21031
> >
> > http://gridengine.sunsource.net/servlets/ReadMsg?list=users&msgNo=7662
> >
> > Cheers - Reuti
> >
> >
> > Tim Harsch wrote:
> >> All,
> >> I was looking at the common problems page at:
> >> http://gridengine.sunsource.net/howto/commonproblems.html
> >> to investigate why I get that message when I run jobs on a grid.  I'm a 
> >> little baffled though as I know of no stty commands buried in my logins.
> 
> >> I'm using RHEL4 and I don't know if the standard logins might have it, 
> >> but my .cshrc sets some environment vars and some shell variables and 
> >> that's it. I don't know where any stty calls would come from.
> >>
> >> Also, I did the stty -g trick around my shell variables (just to test) 
> >> and it caused normal xterms to print the gobbledy-gook that stty -g does
> 
> >> ( I suppose I need to redirect to /dev/null ) and I started getting these
> 
> >> in STDIN.e* files:
> >> stty: standard input: Inappropriate ioctl for device
> >>
> >> Help is appreciated.  Thanks.
> >>
> >> Tim Harsch
> >>
> >>
> >> ---------------------------------------------------------------------
> >> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> >> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> > For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> > 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list