[GE users] high CPU load for sge_qmaster

Stephan Grell - Sun Germany - SSG - Software Engineer stephan.grell at sun.com
Tue May 10 14:26:20 BST 2005


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Sean Dilda wrote:

> Stephan Grell - Sun Germany - SSG - Software Engineer wrote:
>
>> Sean Dilda wrote:
>>
>>
>> It already is. However, we were able to reproduce the problem and it 
>> is also part of u4. It might not be so much of an issue with u4, 
>> however it is in there.
>>
>> I do not know, what to recommend. If you have coding experiences, you 
>> could integrate the fix into the u3 source code and build a qmaster 
>> for yourself...
>> or wait till we have a fixed binary available, which will be based on 
>> the u4 code. For using the u4 code, you will have to shutdown all 
>> daemons, exchange
>> the bins and restart everything.
>
>
> At this point, I'll probably wait until I can do u4 with the fix.  Any 
> idea how long it'll take to get the fix?  If you're planning on 
> releasing u4 binaries with the fix, will there also be a source 
> release with the fix?  If not, that's ok.  I've been known to add 
> patches from CVS.

it is to early to talk about any schedules....
However, it will be first in CVS, though if you are okay with building 
your own bins... We can drop you an email once it is fixed.

Stephan

>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list