[GE users] Env var corruption with -v under 6.0p3

Daniel Templeton Dan.Templeton at Sun.COM
Tue May 24 11:57:50 BST 2005


It's already filed as a bug.  See Issue 1556.

Daniel

Andreas Haas wrote:

> Could you file this as an issue?
> 
> Andreas
> 
> On Mon, 23 May 2005, Pacey, Mike wrote:
> 
> 
>>I'm seeing some corruption of environment variable passing with -v when
>>the values are placed in double quotes. E.g.:
>>
>>-----
>>#!/bin/bash
>>
>># Test to determine env var passing
>>
>>#$ -v ENVTEST="envtest"
>>
>>env
>>-----
>>
>>In the output, the ENVTEST entry is listed as:
>>
>>""VTEST="envtest"
>>
>>A quick test of SGE/CODINE 5.2.2 shows this occurring there too. Can
>>anyone else reproduce this, or is it just a quirk of my system (SPARC
>>Solaris 8)?
>>
>>Regards,
>>Mike.
>>
>>-----
>>
>>Dr Mike Pacey,                         Email: M.Pacey at lancaster.ac.uk
>>High Performance Systems Support,      Phone: 01524 593543
>>Information Systems Services,            Fax: 01524 594459
>>Lancaster University,
>>Lancaster LA1 4YW
>>
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>>For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>>
>>
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list