[GE users] PATH problems with grid engine 6

Andreas Haas Andreas.Haas at Sun.COM
Fri Nov 18 10:30:03 GMT 2005


I didn't pursuit the entire thread, but part of the problem might
be adressed when u7 is out due to issue #1695 being fixed.

Regards,
Andreas

On Thu, 17 Nov 2005, Brady Catherman wrote:

> When we run scripts on our cluster SGE seems to screw up our local
> paths. We have programs in tons of different places and would prefer
> to not have locations hard coded.
>
> Hers is what I have tried:
> 	Using unix_behavior with /bin/csh, /bin/tcsh and /bin/bash, /bin/
> bash --login
> 	Using posix_compliant with the same shells.
> 	Using unix_behavior with a custom shell that sources /etc/profile.
>
> None of these seem to actually do anything though. The path is always
> "/tmp/492.1.all.q:/usr/local/bin:/usr/ucb:/bin:/usr/bin:"
>
> I had seen several solutions but they are always on the clients side
> of things. I would prefer to not have to force our clients to add
> stuff to scripts in order to get things working.
>
> Anybody know of a solution?
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list