[GE users] SGE 6.0u7 Installation error

Sili (wesley) Huang shuang at unb.ca
Wed Apr 26 06:18:51 BST 2006


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]


Hi Richard,


You might want to check for the hostname obtained by SGE using
$SGE_ROOT/utilbin/$SGE_ARCH/gethostname. If the hostname is not the same one you
use for SGE, you need to add it in $SGE_ROOT/$SGE_CELL/common/host_aliases


Hope that this would help.


Best regards,

Sili(wesley) Huang


Monday, April 24, 2006, 6:09:01 PM, you wrote:


Richard> Hi list!


Richard> Again:


Richard> # rcsgemaster start

Richard>    starting sge_qmaster

Richard>    starting sge_schedd

Richard> error: getting configuration: denied: host "obrfs01.obr" is neither

Richard> submit nor admin host

Richard> critical error: scheduler already running

Richard> daemonize error: child exited before sending daemonize state

Richard> #



Richard> Would the strace output help?


Richard> Any idea is very welcome!   8)

Richard> I still have no idea what's happening here   8(



Richard> Regards, Richard


Richard> ---------------------------------------------------------------------

Richard> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net

Richard> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net


--------------------------------------------------------------------- To
unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net For additional
commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net



More information about the gridengine-users mailing list