[GE users] Open MPI and SGE

Rayson Ho rayrayson at gmail.com
Thu Apr 27 04:23:33 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hmm... errno = 2:

/usr/include/asm-generic/errno-base.h
#define ENOENT           2      /* No such file or directory */

Rayson


On 4/26/06, Bernard Li <bli at bcgsc.ca> wrote:
> Has anybody been successful with getting Open MPI integrated with SGE (I
> think Reuti has ;-) ).
>
> Anyways, I think I'm pretty close, but I'm stuck with this issue:
>
> [node1:28248] pls:rsh: execv failed with errno=2
>
> Anybody knows what it means?
>
> I basically set it up like Reuti recommended in the following email:
>
> http://gridengine.sunsource.net/servlets/ReadMsg?list=users&msgNo=15176
>
> My template looks like this:
>
> pe_name           openmpi
> slots             999
> user_lists        NONE
> xuser_lists       NONE
> start_proc_args   /opt/sge/mpi/startmpi.sh $pe_hostfile
> stop_proc_args    /opt/sge/mpi/stopmpi.sh
> allocation_rule   $round_robin
> control_slaves    FALSE
> job_is_first_task TRUE
> urgency_slots     min
>
> It might be helpful to post a working integration in the SGE website.
>
> Thanks!
>
> Bernard
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list