[GE users] Problems with LAM tight integration

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Mon Aug 7 10:42:35 BST 2006


Hello slaton,

Am 07.08.2006 um 02:33 schrieb slaton:

> Hi Reuti,
>
>> This looks all fine. The first, i.e. local lamd, will be started from
>> the local hboot (without any rsh). Only the lamd-wrapper will make a
>> qrsh call. Can you put an echo in your lamd-wrapper with:
>
> Here's the output from the lamd wrapper:
>
>> echo "$@"
>
> -H 10.0.1.9 -P 32778 -n 0 -o 0 -d -sessionsuffix sge-113-undefined
>
>> echo $ENVIRONMENT
>
> BATCH
>
>> echo $PE
>
> lam_tight_qrsh
>
> I also added another debug statement to the lamd binary:
>
> echo "will now exec $SGE_ROOT/bin/$ARC/qrsh -V -inherit -nostdin  
> $HOSTNAME
> $LAMD_BINARY $@"
>
> ...this yields:
>
>  will now exec /opt/sge/bin/lx24-amd64/qrsh -V -inherit -nostdin qcn15
>  lamd_binary -H 10.0.1.15 -P 32777 -n 0 -o 0 -d -sessionsuffix
>  sge-114-undefined
>
> ...which is really odd because the next line in the output file is:
>
>  /opt/sge/bin/lx24-amd64/qrsh -V -inherit -n -p 32779 qcn15 exec
>  '/opt/sge/utilbin/lx24-amd64/qrsh_starter'
>  '/opt/sge/default/spool/qcn15/active_jobs/114.1/1.qcn15'

did you define a different rsh_command in the SGE configuration  
besides the default (not to appear there at all)? - Reuti

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list