[GE users] SGE 6 - queues entering error state

Bevan C. Bennett bevan at fulcrummicro.com
Fri Aug 11 23:58:26 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Reuti wrote:
> Am 11.08.2006 um 00:56 schrieb Bevan C. Bennett:
> 
>> Reuti wrote:
>>> Am 10.08.2006 um 22:32 schrieb Bevan C. Bennett:
>>>
>>>> Reuti wrote:
>>>>> Am 10.08.2006 um 20:24 schrieb Bevan C. Bennett:
>>>>>
>>>>>>
>>>>>>> can you please post your queue, sge and exechost configuration.
>>>>>>
>>>>>> Which parts of it?
>>>>>
>>>>> The first few lines form the SGE conf, where the spool directories are
>>>>> defined, and maybe you have a local configuration for some of your
>>>>> hosts
>>>>> (qconf -sconfl)? And prolog/epilog in any of them?
>>>>
>>>> It's pretty basic...
>>>> [bevan at alexander ~]$ qconf -sconf
>>>> global:
>>>> execd_spool_dir              /usr/local/grid-6.0/default/spool
>>>
>>> But this is different from the below mentioned:
>>>
>>> /mnt/local/common/grid-test/default/spool/cobalt/active_jobs/2313.1/pid
>> Actually it's not different.
>> /usr/local -> /mnt/local/OS
>> /mnt/local/OS/grid-6.0 -> /mnt/local/common/grid-test
> 
> Is this all inside one mount point, i.e. is /mnt/local/OS/grid-6.0
> pointing to another export, or only inside itself?

/mnt/local is the mount point. OS is a series of subdirectories.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list