[GE users] Rq state, but it never cleans up

Rayson Ho rayrayson at gmail.com
Fri Jan 20 17:18:40 GMT 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

What update level are you using??

And is there any useful information in the execd log file?

Rayson



On 1/20/06, King, Stefan <sking at sepaton.com> wrote:
>
>
> I cannot run a certain job on a two-node cluster.
>
>
>
> cannot run on host "node0X" until clean up of an previous run has finished
>
> cannot run on host "node1" until clean up of an previous run has finished
>
>
>
> Restarting all daemons has no effect.
>
> qdel of the job removes it, but resubmissions incur the same problem.
>
>
>
> The two measures in combination have likewise no effect.
>
>
>
> The job is submitted via Drmaa.
>
>
>
> Submitting a trivial job, (simple.sh) via qsub works.
>
>
>
> Submitting a different job via Drmaa works.
>
>
>
> How can SGE decide that cleanup needs to be done for this job?
>
>
>
> Is there a manual way to accomplish this "clean up" that SGE seems to want?
>
>
>
> Is is likely  my (flat file) database is corrupt?
>
>
>
> I kind of need to understand what happened, more than I need to get the job
> running.
>
>
>
>
>
> Any suggestions appreciated, I've been stuck for days.
>
>
>
> Stefan

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list