[GE users] SGE-6.0u8 qsub priority bug

Rayson Ho rayrayson at gmail.com
Thu Jun 15 19:04:31 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Did you want to say "Seems like this is a bug - _qsub_ can't submit a
job with a negative priority"??

http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2055

Rayson


On 6/15/06, John Coldrick <jc at axyzfx.com> wrote:
>        Seems like this is a bug - qalter can't submit a job with a negative priority
> - you'll get:
>
>        Unable to run job: invalid "job priority" value in job request.
>
>
>        Running on SUSE 10.0.
>
>        I'm able to qalter after the fact without any troubles.  I'm wondering if
> there's any known workarounds for this, since I'd prefer not to have to
> change all our scripts.  :)
>
>        Cheers,
>
>        J.C.
>
> --
> John Coldrick                  www.axyzfx.com        Axyz Animation
> 416-504-0425                                         425 Adelaide St W
>                                                     Toronto, ON Canada
> jc at axyzfx.com                                        M5V 1S4
> -----------------------------------------------------------------------
> A child of five could understand this!  Fetch me a child of five.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list