[GE users] qstat state AU

Peiran Song peirans at cs.uoregon.edu
Mon Jun 19 23:41:07 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi All,

Our Apple cluster running Grid Engine 6 is sick, the "qstat -f" output 
is like:

queuename                      qtype used/tot. load_avg arch          
states
---------------------------------------------------------------------------- 

all.q at genomix.cs.uoregon.edu   BIP   0/2       0.03     darwin        E
---------------------------------------------------------------------------- 

all.q at node001.cluster.private  BIP   0/2       0.09     darwin        E
---------------------------------------------------------------------------- 

all.q at node002.cluster.private  BIP   2/2       -NA-     darwin        au
  8086 0.55500 J19260.zfi peirans      r     06/04/2006 18:08:05     1 1
  8086 0.55500 J19260.zfi peirans      r     06/04/2006 18:08:05     1 2
---------------------------------------------------------------------------- 

all.q at node003.cluster.private  BIP   0/2       0.00     darwin        E
---------------------------------------------------------------------------- 

all.q at node004.cluster.private  BIP   0/2       0.00     darwin        E
---------------------------------------------------------------------------- 

all.q at node005.cluster.private  BIP   0/2       0.00     darwin        E

...  Followed by a long and growing pending list.

What is the way to tackle "au" states?

Any input would be appreciated!

Regards,
Peiran

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list