[GE users] Jobs going to ERROR state

Martin Mechelke martin.mechelke at gmail.com
Wed Jun 28 12:11:23 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Thanks, but the admin user has read and write permissions. By the way
what should be the  right permissions?

2006/6/28, Hugo Darío Barrera <hbarrera at iciq.es>:
> Hi,
>
> Have you set up the right permissions in the SGE_ROOT directory? maybe the
> admin sge user cant access to it.
>
> Regards
>
> On Wednesday 28 June 2006 11:17, Martin Mechelke wrote:
> > Hi everybody,
> > when submitting a job I get the following Error
> >
> > 6/28/2006 09:15:55|qmaster|zbitmaster|W|job 7332.1 failed on host
> > zbitnode04.informatik.uni-tuebingen.de general assumedly before job
> > because: c
> > an't create directory active_jobs/7332.1: No such file or directory
> >
> > Can anybody help me?
> >
> > Thanks
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> > For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list