[GE users] Jobs going to ERROR state

Sili (wesley) Huang shuang at unb.ca
Wed Jun 28 13:30:02 BST 2006


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]


Hi Martin,


Could you check the following:

1. user sgeadmin (or the name you pick for SGE admin user) exists in all compute
nodes

2. user sgeadmin (or the name you pick for SGE admin user) has
read/write/execute permission in $SGE_ROOT/$SGE_CELL/spool directory in all
compute nodes. 



Best regards,

Sili(wesley) Huang


Wednesday, June 28, 2006, 6:17:31 AM, you wrote:


Martin> Hi everybody,

Martin> when submitting a job I get the following Error


Martin> 6/28/2006 09:15:55|qmaster|zbitmaster|W|job 7332.1 failed on host

Martin> zbitnode04.informatik.uni-tuebingen.de general assumedly before job

Martin> because: c

Martin> an't create directory active_jobs/7332.1: No such file or directory


Martin> Can anybody help me?


Martin> Thanks


Martin> ---------------------------------------------------------------------

Martin> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net

Martin> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net



--

mailto:shuang at unb.ca

Scientific Computing Support

Advanced Computational Research Laboratory

University of New Brunswick

Tel(office):  (506) 452-6348

--------------------------------------------------------------------- To
unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net For additional
commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net



More information about the gridengine-users mailing list