[GE users] Node allocation considering network topolgy

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Sun Mar 5 08:12:26 GMT 2006


Am 04.03.2006 um 23:06 schrieb Richard Ems:

> # qstat -g c
> CLUSTER QUEUE                   CQLOAD   USED  AVAIL  TOTAL aoACDS   
> cdsuE
> ---------------------------------------------------------------------- 
> ---------
> all.q                           -NA-      0      0      0       
> 0      0
> cluster09.q                     0.00      0      8      8       
> 0      0
> cluster10.q                     0.00      0      8      8       
> 0      0
> cluster11.q                     0.46      0      0      8       
> 0      8
> cluster12.q                     0.47      0      0      8       
> 0      8
> c_para                          0.47     14      0     14      
> 14      0
>
>
>
> Reuti wrote:
>> I forgot: or is the same PE attached by accident to another queue?  
>> - Reuti
>
> No, I checked this, every queue has it own PE.

Strange: what was your qsub command? - Reuti

>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list