[GE users] node(s) temporarily unavailable

Bill Knebel billk at metrumrg.com
Wed Mar 15 02:40:12 GMT 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

They are running Suse 9.2 pro.

Rayson Ho wrote:

>Can be network delay... or may be a bad NIC in the master host...
>
>What OS are the machines running??
>
>Rayson
>
>
>
>On 3/14/06, Bill Knebel <billk at metrumrg.com> wrote:
>  
>
>>Any suggestions as to why this problem is occurring?
>>
>>Bill
>>
>>--
>>Bill Knebel, PharmD, Ph.D.
>>Principal Scientist
>>Metrum Research Group
>>2 Tunxis Road
>>Suite 112
>>Tariffville, CT 06081
>>email: billk at metrumrg.com
>>tel: (860) 930-1370
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>>For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>>
>>
>>    
>>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>
>
>  
>

-- 
Bill Knebel, PharmD, Ph.D.
Principal Scientist
Metrum Research Group
2 Tunxis Road
Suite 112
Tariffville, CT 06081
email: billk at metrumrg.com
tel: (860) 930-1370

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list