[GE users] Any issues known with Grid Engine on SGI Altix machines using ProPack running SuSE?

Eric Marshall Eric.Marshall at noaa.gov
Wed May 3 20:21:15 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Good to know!
Thanks to you (and both of the Chris D.s) for taking the time to share 
your knowledge with me.

Regards to all,
  Eric Marshall

Rayson Ho wrote:
> On 5/3/06, Eric Marshall <Eric.Marshall at noaa.gov> wrote:
>> It looks like we will be changing operating systems from Redhat to
>> SuSE in the very near future and moving from Grid Engine 5.x to 6.
> 
> If you use CPUset support in SGE, you will need to change a few lines
> in the source from the integration package because from GE 5.x to 6.0,
> the arch name changed...
> 
> 
>> especially on larger sets of cpus (128+). While I
>> am not expecting problems, any advanced warnings of trouble are
>> always appreciated.
> 
> The biggest machine was a 512-CPU box (inside SGI)... it ran fine, but
> it was for demo purposes only :p
> 
> Rayson
> 
> 
> 
>>
>> Thank you for your time and thought.
>>
>> Regards,
>>  Eric Marshall
>>
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list