[GE users] trouble deleting a queue, sge 6.0

Jon Savian worknit at gmail.com
Wed May 10 18:04:30 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

It is still in the /etc/hosts and i can ssh to that node.

On 5/9/06, Reuti <reuti at staff.uni-marburg.de> wrote:
> Hi,
>
> Am 09.05.2006 um 20:20 schrieb Jon Savian:
>
> > I am trying to delete a queue from my queue list.  When i do a qstat
> > it shows the queues as "all.q at compute-x-y.local"
> >
> > So now i do:
> > # qconf -dq all.q at compute-0-0.local
> > denied: cluster queue "all.q at compute-0-0.local" does not exist
> >
>
> is the compute-0-0.local still in the /etc/hosts file and so known to
> the operating system? Can you try to create a (fake) entry there and
> then to remove it again?
>
> -- Reuti
>
>
> > How to delete?
> >
> > Can i just rm
> > $GRIDENGINE_HOME/default/spool/qmaster/qinstances/all.q/compute-x-
> > y.local?
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> > For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list