[GE users] Could not decrease "max_u_jobs" job counter

Stephan Grell - Sun Germany - SSG - Software Engineer Stephan.Grell at Sun.COM
Tue May 23 17:20:31 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Chris is right. We are backporting important fixes from 6.0 to 5.3. Did 
you consider to upgrade from 5.3 to 6.0?

Cheers,
Stephan

Chris Dagdigian wrote:

>
> 5.3 is not being actively developed (I believe) but where applicable,  
> bug and security fixes are being back ported. The latest 5.3 release  
> is 5.3p7 and you can see the changelog here for the past couple revs:
>
> http://gridengine.sunsource.net/project/gridengine/53patches.txt
>
> The bug system is called "Issue tracker" on gridengine.sunsource.net  
> and you can get to it here:
> http://gridengine.sunsource.net/servlets/ProjectIssues (you may have  
> to create a login account to open a bug)
>
> Regards,
> Chris
>
>
> On May 23, 2006, at 11:42 AM, Richard Hobbs wrote:
>
>> Hello,
>>
>> Is 5.3 being actively developed still? I'm running 5.3p6.
>>
>> Also, what URL will allow me to submit a bug?
>>
>> Thanks again,
>> Hobbs.
>>
>> -- 
>> Richard Hobbs (Systems Administrator)
>> Toshiba Research Europe Ltd. - Speech Technology Group
>> Web: http://www.toshiba-europe.com/research/
>> Normal Email: richard.hobbs at crl.toshiba.co.uk
>> Mobile Email: mobile at mongeese.co.uk
>> Tel: +44 1223 376964        Mobile: +44 7811 803377
>>
>>> -----Original Message-----
>>> From: Stephan Grell - Sun Germany - SSG - Software Engineer
>>> [mailto:Stephan.Grell at Sun.COM]
>>> Sent: 23 May 2006 15:51
>>> To: users at gridengine.sunsource.net
>>> Subject: Re: [GE users] Could not decrease "max_u_jobs" job counter
>>>
>>> Hello,
>>>
>>> it sounds like a bug. It would be good to know, what has triggered  it.
>>>
>>> Could you submit a bug report for it?
>>>
>>> Cheers,
>>> Stephan
>>>
>>> Richard Hobbs wrote:
>>>
>>>> Hello,
>>>>
>>>> I have rebooted the machine on which the qmaster runs, and
>>>
>>> it all seems to
>>>
>>>> be working now.
>>>>
>>>> I didn't check those values previously, but after the reboot
>>>
>>> they are both
>>>
>>>> set to zero (0).
>>>>
>>>> Could this have been a bug perhaps, or does SGE have an
>>>
>>> algorithm somewhere
>>>
>>>> that applies a limit after certain criteria are met?
>>>>
>>>> Thanks again,
>>>> Hobbs.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>>> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>>>
>>>
>>> _____________________________________________________________________
>>> This e-mail has been scanned for viruses by Verizon Business
>>> Internet Managed Scanning Services - powered by MessageLabs.
>>> For further information visit http://www.mci.com
>>>
>>>
>>
>>
>>
>> _____________________________________________________________________
>> This e-mail has been scanned for viruses by Verizon Business  
>> Internet Managed Scanning Services - powered by MessageLabs. For  
>> further information visit http://www.mci.com
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list