[GE users] default DISPLAY value

Rayson Ho rayrayson at gmail.com
Tue May 30 22:36:45 BST 2006


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Did you try:

qsub -v DISPLAY <job script>?

Rayson



On 5/30/06, Francis Hsu <francis.hsu at gmail.com> wrote:
>
> I can see this problem when using  qsub to submit the test.sh script,
> (I did not test qlogin/qsh...)
>
> DISPLAY variable will be set to sge_execd installer's DISPLAY variable. (I
> submit the jobs with different user)
>
>
> =====test.sh=================
> #!/bin/ksh
> #$ -S /bin/ksh
>
> echo "DISPLAY on $(hostname) is       $DISPLAY"
> =======================
>
> Francis
>
>
> On 5/26/06, Reuti <reuti at staff.uni-marburg.de> wrote:
> > Am 26.05.2006 um 23:26 schrieb Francis Hsu:
> >
> > >
> > > I am  running N1GE 6.0u7, when I submit the jobs to the Grid Engine,
> > > the default DISPLAY variable is being set to the DISPLAY value of
> > > the user who
> > > original install the sge_execd on that machine.
> > >
> > > It does not matter which user is submiting the jobs.. The default
> > > DISPLAY variable is always being set..
> >
> > You mean in a conventional batch script or with which command? - Reuti
> >
> >
> ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> > For additional commands, e-mail:
> users-help at gridengine.sunsource.net
> >
> >
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list