[GE users] Problem during installation.

Roland Dittel Roland.Dittel at Sun.COM
Thu Aug 30 07:56:23 BST 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi Aman,

Aman Yus wrote:
> What could be the problem? I'have already killed all process related
> to sge and removed previous installation and replaced it with new files.
> Help here is much appreciated. Thanks.
> 
> 
> 
> 
> The following parameters for the cluster configuration were configured:
> 
>    execd_spool_dir        /opt/n1ge6/default/spool
>    administrator_mail     user at mail.com
> 
> Do you want to change the configuration parameters (y/n) [n] >>
> 
> 
> Command failed: ./utilbin/darwin-ppc/spooldefaults configuration
> /tmp/configuration
> 
> Probably a permission problem. Please check file access permissions.
> Check read/write permission. Check if SGE daemons are running.
> 
> 
> 
> 
> 
> When I try to run the command above, these are the output.
> 
> powerbook:/opt/n1ge6 root# /opt/n1ge6/utilbin/darwin-ppc/spooldefaults
> configuration /tmp/configuration
> dyld: Library not loaded: libspoolc.dylib
>   Referenced from: /opt/n1ge6/utilbin/darwin-ppc/spooldefaults
>   Reason: image not found
> Trace/BPT trap
> powerbook:/opt/n1ge6 root#

Please set your library path to "/opt/n1ge6/lib/darwin-pcc" and try the 
command again. On darwin the library patch variable is called 
DYLD_LIBRARY_PATH.

Roland

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list