[GE users] Troubles installing SGE exec_d on windows

nico duce nicoduce at gmail.com
Wed Dec 12 14:14:53 GMT 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi Manju,

Thanks for your reply.
I already have Administrator added to the manager list. I also added
POST1+Administrator, but Im having the same error message.
I dont understand what it means >POST1+default<  or >POST1+none< since I
logged as POST1+Administrator  (local user) on the windows host.

thanks,
Nico


On Dec 12, 2007 9:11 AM, manju a <manju.kudu at gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> Add local administrator in to the manager's list than perform the
> installation. while performing login as local administratior
>
> to add qconf -am Administrator
>
> thanks
> manjunath A.
>
>
> On 12/11/07, nico duce <nicoduce at gmail.com> wrote:
> > I installed sge on linux Fedora Core 4, I have master and execution
> hosts
> > working, but when I try to install a windows execution host, the
> instalation
> > script gives me this message:
> >
> > The admin user >POST1+default< doesn't match the admin username
> >POST1+none<
> > in the global cluster configuration
> >
> >
> > POST1 is the name of the windows host Im trying to add to the cluster. I
> had
> > created the csp certificates on the master host for root user.
> >
> > I would appreciate any help !
> >
> > thanks
> > Nico
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>



More information about the gridengine-users mailing list